SaveTech
Sales & Service Technology Center
Κατάστημα Πληροφορικής & Τεχνολογίας
22 χρόνια κοντά σας
Καλέστε στο 2310 88 66 68

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


ΤΙΜΕΣ

Όλες οι τιμές των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%. Σε περίπτωση που δικαιούστε μειωμένο Φ.Π.Α σας δίνεται η δυνατότητα να το επιλέξετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εάν επιλέξετε μειωμένο Φ.Π.Α χωρίς να το δικαιούστε, η απόδειξη σας θα κοπεί με κανονικό συντελεστή Φ.Π.Α χωρίς καμία προειδοποίηση. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και ισχύουν για την χρονική στιγμή που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
Έξοδα αποστολής, συσκευασίας και διάφορες τυχόν επιβαρύνσεις στα προϊόντα, συμφωνούνται με τον πελάτη εξ αρχής. Οι τρέχουσες επιβαρύνσεις είναι 4.00€ + φπα για την αποστολή και 3.00€ + φπα για την αντικαταβολή.


ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Είναι στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να σιγουρέψει, ότι οι προδιαγραφές των προϊόντων που αγοράζει, ανταποκρίνονται και καλύπτουν τις ανάγκες του.
 Οι φωτογραφίες των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορεί να μην απεικονίζουν επακριβώς το προϊόν που περιγράφεται. 
Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που παραγγείλατε έχει εξαντληθεί ή δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα σας ενημερώσουμε μέσω email ή τηλεφωνικά για να αποφασίσουμε από κοινού το πως θα χειριστούμε το θέμα.


ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ – ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, ένα δέμα δε γίνει δεκτό, η δεν το παραλάβει ο παραλήπτης με ευθύνη του, θα κληθεί να πληρώσει το συνολικό κόστος των μεταφορικών της αποστολής και επιστροφής του δέματος. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινηθεί διαδικασία διεκδίκησης των χρημάτων, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους της όλης διαδικασίας διεκδίκησης τους. Είστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να παραλάβετε το δέμα που έχετε παραγγείλει με αντικαταβολή βάση νομοθεσίας που προστατεύει τα ηλεκτρονικά καταστήματα.


ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

Ο πελάτης έχει βάση νόμου δυνατότητα υπαναχώρηση της αγοράς του εντός 14 ημερών από την αγορά, με επιστροφή των χρημάτων του.Βασική προϋπόθεση είναι το επιστραφέν προϊόν να μην είναι χρησιμοποιημένο, και να έχει την αρχική του συσκευασία σε κατάσταση τέτοια ώστε να μπορεί να μεταπωληθεί. Οποιοδήποτε προϊόν επιστραφεί, με σημάδια χρήσης ή με ανοιγμένη συσκευασία δεν θα γίνεται δεκτό και δεν θα επιστρέφονται τα χρήματα.


ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΡΩΝ

Ο επισκέπτης-χρήστης των σελίδων κατανοεί και συμφωνεί, ότι όλοι οι αναφερόμενοι όροι, στο σύνολο του περιεχομένου τους ή μεμονωμένα, δύνανται να αλλάξουν ή να μετατραπούν οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. Για το λόγο αυτό ο επισκέπτης του διαδικτυακού τόπου http://save-tech.gr, θα πρέπει να διαβάζει σε τακτικά χρονικά διαστήματα, όλους τους όρους στο σύνολό τους.


ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Τα προϊόντα που καλύπτονται με εγγύηση θα αναφέρονται στην εκάστοτε σελίδα. Είναι υποχρέωση του αγοραστή να ανοίξει και να ελέγξει τα προϊόντα κατά την παράδοση από τον courier για τυχόν φθορές, και σε κάθε τέτοια περίπτωση το πακέτο να μη γίνει δεκτό και να επιστραφεί στον αποστολέα. Σε περίπτωση που δε γίνει τέτοιος έλεγχος, δε θα γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν υποστεί φθορά. Εάν κάποιο προϊόν είναι μη λειτουργικό ή ελαττωματικό εξ αρχής, θα πρέπει να γίνει επιστροφή του με οποιοδήποτε τρόπο ο πελάτης επιθυμεί,αναλαμβάνοντας ο ίδιος τα έξοδα επιστροφής, κι εφόσον διαπιστωθεί το πρόβλημα, θα αντικατασταθεί και θα σταλεί νέο με δικά μας έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση λανθασμένης παραγγελίας, η σε περίπτωση που ο αγοραστής αλλάξει γνώμη για κάποιο προϊόν που παρήγγειλε, θα πρέπει να ενημερώσει τηλεφωνικώς για την αλλαγή, και αυτή θα πραγματοποιηθεί μόνον στην περίπτωση που δεν έχει εκδοθεί η απόδειξη αγοράς.


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησία του save-tech και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας. Η εμφάνισή του στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.