SaveTech
Sales & Service Technology Center
Κατάστημα Πληροφορικής & Τεχνολογίας
22 χρόνια κοντά σας
Καλέστε στο 2310 88 66 68


WEB DESIGN & WEB HOSTING

Οι πρώτες εντυπώσεις γίνονται με την πρώτη ματιά. Στο σημερινό τεχνολογικά-κεντροθετημένο κόσμο, ο ιστοχώρος σας είναι πολύ συχνά η πρώτη εντύπωση της επιχείρησής σας, και πρέπει να συλλάβει την προσοχή του χρήστη αμέσως. Ξέρουμε πόσο αόριστο και κουραστικό είναι για εσάς να επιλέξετε τη σωστή επιχείρηση κατασκευής ιστοσελίδων για να δημιουργήσει τον τέλειο ιστοχώρο που θέλετε για την επιχείρησή σας. Η ενοχλητική αναζήτησή σας τελειώνει εδώ. Καταλαβαίνουμε τις πραγματικές ανάγκες σας, παίρνουμε τις ιδέες σας, παίζουμε με τη δημιουργικότητα και την λειτουργικότητα για να δημιουργήσουμε για εσάς το τέλειο προϊόν.

Για την μελέτη και κατασκευή του δικού σας ιστοχώρου επικοινωνήστε μαζί μας.
Website Creation? - Μου είναι απαραίτητο;

Η ιστοσελίδα της επιχείρησης σας είναι η εικόνα σας προς τον κόσμο και τους υποψήφιους πελάτες σας. Όποιο και αν είναι το αντικείμενο της εργασίας, μία πρόχειρη-φθηνή ιστοσελίδα, δημιουργεί κακή εικόνα για την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σας, αποτρέπει υποψήφιους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας, προκαλώντας καθημερινή ζημιά χωρίς να το καταλαβαίνετε. Από την άλλη μεριά, μια σύγχρονη και προσεγμένη ιστοσελίδα, είναι μια επένδυση που θα μείνει για πάντα και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις πραγματικές ευκαιρίες που υπάρχουν στο internet, δημιουργώντας οφέλη πολλαπλάσια του αρχικού της κόστους. Δώστε λοιπόν στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας τη σημασία που πραγματικά της αξίζει.

Ένα επαγγελματικό site σας παρέχει τα εξής:

Άυξηση των πωλήσεων σας
Νέες επιχειρηματικές επαφές
Να αυξήσει την παρουσία της επιχείρησής σας στο εξωτερικό
Προβολή της επιχείρησης σας ως μία σύγχρονη εταιρία
Διάφορες διαφημίσεις και προωθητικές ενέργειες
Εξυπηρέτηση πελατών μέσω e-shop
Να αυξήσει την κίνηση του καταστήματός σας
Πληροφόρηση για νέα προϊόντα, υπηρεσίες, ειδικές προωθητικές ενέργειες και εκδηλώσεις
Να προβάλει την επιχείρησή σας ως τεχνολογικά προηγμένη
Να παρέχει οδηγίες προς τους καταναλωτές σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας
Να παρέχει δείγματα των εργασιών σας ή των προϊόντων σας

Dynamic Creation - Επαγγελματική ιστοσελίδα

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, Ιατροί, Δικηγόροι, Μηχανικοί, Συμβολαιογράφοι θέλουν εξειδικευμένες ιστοσελίδες που να ανταποκρίνονται στο Κύρος την Νομοθεσία και τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος τους.

Η κάθε κατασκευή ιστοσελίδας είναι μοναδική. Κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της ανάγκες που θα πρέπει να αποτυπωθούν ιδεατά για να δημιουργήσουν την εικόνα που πρέπει στο διαδίκτυο.
Οι προτάσεις μας για την κατασκευή μιάς ιστοσελίδας πέραν της εικαστικής προσέγγισης και γραφικών θα πρέπει να είναι και φιλικές προς τον χρήστη, δηλαδή να υπάρχει λειτουργικότητα και αξιοπιστία.

Εμπιστευθείτε μας την δική σας κατασκευή ιστοσελίδας για να σας υλοποιήσουμε τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Η συνεργασία μας δεν θα τελειώσει ποτέ μιας και αφού σας παραδώσουμε την ιστοσελίδα θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για να σας κατευθύνουμε και να σας βοηθάμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.
Παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα απο λύσεις όσο αφορά την προώθηση και το digital marketing (Διαφήμιση στο Google, SEO, Social Media Marketing κ.α) καθώς και υπηρεσίες φιλοξενίας και υποστήριξης.

E shop Creation - Ηλεκτρονικό κατάστημα

To e-Shop απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα,χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις πληροφορικής.

Αποτελεί ουσιαστικά ένα αυτοματοποιημένο, δυναμικό σύστημα ηλεκτρονικών πωλήσεων.

Η διαχείριση του είναι απλή, και μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται να έχει εγκατεστημένα ειδικά προγράμματα ΄για το σχεδιασμό ιστοσελίδων, γραφικών κ.λ.π.
Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει προϊόντα και τιμές άμεσα στο δικτυακό του τόπο.
Ότι και να διαλέξετε να είστε σίγουροι ότι θα είναι το καταλληλότερο για την επιχείρηση σας, το ιδανικά λειτουργικό και οποσδήποτε το καλύτερο απο αισθητικής άποψης!

Η γλώσσα προγραμματισμού έχει σημασία. Το περιεχόμενο, οι άνθρωποι. Αλλά πρώτα απο όλα σχεδιάζουμε με γνώμονα την επιχείρηση και το μοντέλο χρηματοποίησης. Τα πράγματα είναι απλά. Κατασκευάζουμε e shop με σκοπό να χτίσει ο πελάτης την επιχειρησή του online "Χωρίς Ορια" να έχει "Κερδος" και να έχει τις τεχνικές προδιαγραφές για δημιουργικό "digital marketing". Με διεθνείς προδιαγραφές ιστοσελίδων, ασφαλή συστήματα πληρωμών, με συνεργασία με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για πιστωτικές κάρτες και πολλά εργαλεία που έχουμε ανακαλύψει και προσφέρουμε στους πελάτες μας για το e shop του.

Φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting) & Κατοχύρωση Domain

Φιλοξενία - web hosting κατάλληλη για όλες τις χρήσεις
& για όσους θέλουν να έχουν μια ιστοσελίδα και email.

Επιλογή του κατάλληλου πακέτου basic - medium - advanced - unlimited
δεδομένων των αναγκών σας.

Ελληνικό Datacenter
Χώρος δίσκου
Κίνηση δεδομένων
Φιλοξενούμενα sites
Δίκτυο GR-IX
Ελληνική IP
Cloud Hosting
Backup ultra
Subdomains
Parked domains
Control Panel CPanel
Joomla, WordPress,
Πιστοποιητικό SSL
Hardware Uptime 100%
Network Uptime 99.99%
Άμεση ενεργοποίηση
Εγκατάσταση ΔΩΡΕΑΝ
Ftp Users